Minua hieman harmittaa etten saanut lapsistani kuvia muistoksi kun he olivat ihan pieniä, mammalla oli kameran kanssa ongelmia ja kipaisi sitten tänään kauppaan hakemaan uuden kameran, kuulemma ihan minun lasteni vuoksi!

Tässä näette ensi kertaa parrasvaloissa lapsukaiseni, kuinka kovasti he ovatkaan kaikki kasvaneet! Huomenna lapseni tulevat kaksi viikkoa ja kuten näkyy, silmät ovat juuri kaikilla avautumassa.

Koko porukka on todella kovia syömään ja koska hoidan huolella kaikki seitsemän, he ovat pulskia ja tyytyväisiä, syövät ja sitten pötkähtävät nukkumaan!

Mutta, tässä siis rakkaat lapseni, saa ihastella!

POJAT:

 

489856.jpg

OSKARI

Oskari muistuttaa väritykseltään eniten belgianpaimenkoiraa tummine kuonoineen ja ruskeine turkkeineen. Selässä menee häntää kohti tumma raita. Hännänpää ja tassut ovat valkeat, samoin hännänpää.

 

489870.jpg

JALMARI

Jalmarilla on niskassa hauska iso valkea laikku, pääväritys on ruskea, tassut ja kuono valkeat. Kuonon valkeaa reunustaa musta väri. Hännänpää valkea.

489865.jpg

VALTTERI

Valtteri on väriltään musta ruskein merkein, vatsanalunen, tassut ja hännänpää ovat valkeat. Hieman myös ruskeaa tassuissa.

 

489867.jpg

SANTERI

varattu!

Santeri on väreiltään kuin pikkuinen berninpaimenoira- Musta ruskein merkein, valkeat tassut ja hännänpää sekä kuono. Tassujen valkeaa reunustaa ruskea. Hännänpää valkea. Tällä hetkellä(2.3.) suurin pennuista.

 

489873.jpg

ILMARI

Varattu!!

Ilmari on musta ruskein merkein, tassut ja hännänpää valkeat, tassuissa myös ruskeaa.

 

TYTÖT:

 

 

489876.jpg

ESTERI

Varattu!!

Esteri on tummin pennuista, musta ruskein merkein, valkeaa tassuissa, vatsan alla ja hännänpäässä.

 

489879.jpg

INKERI

Inkeri on väriltään erittäin vaalean ruskea, valkeat tassut, kuono ja hännänpää.